Masturberen en jezelf vingeren kan elke vrouw leren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beste porna films online kopen

 

 

 

Masturbatie kun je leren


Tussen het elfde en dertiende jaar masturbeert twintig procent van de meisjes. Rond hun zestiende masturbeert vijfenveertig procent van de meisjes. Van de volwassen vrouwen masturbeert vijfenvijftig procent. Masturberen is een perfecte manier om je eigen lichaam te leren kennen en tegelijkertijd een heerlijk orgasme te beleven. Het is bovendien ontspannend en gezond, al waren er tijden dat men er anders over dacht…...

Masturberen is een gezonde manier om uitdrukking te geven en te genieten van je eigen seksualiteit. Daarnaast is het een heerlijke bezigheid om (seksuele) spanning kwijt te raken. Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen die masturberen een orgasme krijgen. Er zouden zelfs meer vrouwen een orgasme krijgen tijdens masturbatie dan tijdens het vrijen met een partner. Bij masturbatie kun je als vrouw je hoogtepunt al na veertig seconden bereiken en tot meerdere orgasmen komen, terwijl het bij het vrijen met een partner wel twee uur kan duren. Het hebben van een vaste relatie is overigens geen reden om niet te masturberen. Zelfs tijdens het vrijen met een ander is masturberen of het zelf stimuleren van de clitoris een heerlijke opppepper.

Een stukje geschiedenis
De kruistocht tegen masturbatie begon in 1712 met de (anonieme) publicatie van het werk Onania. Daarin werden mensen gewaarschuwd voor de gevaren van het “bevuilen van het eigen lichaam.” De beginjaren van de twintigste eeuw waren donkere dagen voor de soloseks. Er werden maar liefst 33 patenten ingediend voor antimasturbatie apparaten en middeltjes.

Met de publicatie van het onderzoek van Alfred Kinsey, over de menselijke seksualiteit kwam een definitieve doorbraak in de manier waarop men over seksualiteit en masturbatie dacht. Destijds stelde Kinsey vast dat op de leeftijd van 18 jaar, 92,8% van de mannen zichzelf al bevredigde, tegen 38% van de vrouwen. In 1974 publiceerde Betty Dodson, die door veel mensen wordt beschouwd als de Grootmoeder van Masturbatie het boek: Liberating Masturbation: A Meditation on Self Love . Dit boek was de eerste en meest duidelijke oproep voor vrouwen om te masturberen.

Houd van jezelf
Dodson beschouwde masturbatie, jezelf plezier geven volgens je eigen voorwaarden, als de ultieme daad van zelfliefde. De ene vrouw leert al op jonge leeftijd te genieten van haar lichaam, de ander kan zichzelf niet overgeven. Masturberen zit voor een groot deel tussen je oren. Het is vooral een kwestie van relaxen en in de goede sfeer komen. Opwinding ontstaat als je in gedachte al met seks bezig bent. Sommige vrouwen kunnen zelfs door het denken aan spannende dingen al tot een orgasme komen.

Ken jezelf
Bij wijze van ‘voorbereiding’ en om in de stemming te komen, kun je het eigen lichaam strelen en voelen met je handen. Ontdek wat je lekker vindt bij het aanraken. Om je lichaam nog beter te leren kennen, kun je er een (hand)spiegel bij gebruiken. Ga er ontspannen voor zitten met een kussen in je rug en bekijk en voel wat zich daar beneden bevindt.

Technieken
Masturberen kun je bijvoorbeeld door middel van het stimuleren van de clitoris, vingeren, rijden (tegen een kussen), dijen tegen elkaar drukken, met de douchekop of een andere waterstraal, vibrator of elektrische tandenborstel.

Als je weet wat je lekker vindt, kun je dat je partner ook beter aangeven. En bedenk: oefening baart kunst!


Vingerlied Adèle Bloemendaal

Zijn charme moet zeer groot zijn
En in bed spant ie de kroon
Wie is die schone prins
Waar ieder meisje 's nachts van droomt

Dat is je vinger
Je eigen vinger
Dat is de prins, waar ieder meisje
's Nachts van droomt

Die stinkt niet naar jenever
Die kwijlt niet in je nek
Hij doet gewoon z'n werk
En dat doet ie lang niet gek
Je lichaam is een doolhof
Maar hij kent er elke heg
En als moeder plots'ling binnenkomt
Dan stop je 'm even weg

Stel dat je koningin bent
En je man is weer op reis
Wie helpt je dan
Wanneer de grote eenzaamheid verrijst

Dat is je vinger
Je eigen vinger
Die heeft tenminste geen maitresse
In Parijs

De wereld is een rotzooi
Niemand houdt nog van elkaar
Alleen je eigen vinger
Staat altijd voor je klaar
En laat je niets verbieden
Want de priester en de paus
Staan elke nacht tot aan hun knieen
In hun eigen saus

Een vrouw, die zegt "Ik wil niet"
Zegt zoiets niet voor de grap
Soms kost het even moeite
Voor een man dat heeft gesnapt

Maar mijn vinger
Mijn eigen vinger
Heb ik nog nooit de ballen
In z'n maag getrapt Sexwoordenboek, overzicht voor jongeren
Alles over Porna, erotiek voor vrouwen
Alle interessante links voor vrouwen verzameld: Annaplaza.nl
Beste porna films in de porna shop van Shespot

 

 

 

 

 

 

Erotische dromen
Hier vind je warme verhaaltjes voor meer inspiratie. Lees en geniet van de rijke fantasie van vrouwen.
www.shespot.nl

 

 

 

 

Laat je inspireren door mooie een warme sexfilmpjes, die vrouwen ook lekker vinden. Hier worden wat sites gegeven, die je beslist verder kunnen helpen in je zoektocht naar inspiratie.